Líšnický puchýř 2012

     Dne 21. dubna 2012 v 8 hodin ráno jsme se sešli před místní školou, abychom vyrazili do Líšnice na pochod, Líšnický puchýř. Drobně pršelo, a proto jsme chvíli čekali, jestli se počasí nezlepší. Nakonec jsme po dlouhém váhání o půl deváté nesedli do aut a jeli do Líšnice. Po registaci na startu, který byl v místní sokolovně jsme vyrazili na trasu dlouhou 16 km. Trasa vedla od Líšnické sokolovny a pokračovala obcí přes oborou k leknínovému jezírku, kde byla zastávka s občerstvením. Poté jsme se vydali směrem na Šedivec, ze Šedivce do Bredůvky a dále do Nekoře.
Drobný déšť nás provázel po cestě ještě asi hodinu, ale pak se začalo vyjasňovat. Od poloviny tratě nám až do cíle svítilo sluníčko. Do cíle jsme přišli ve čtvrt na tři. Celých 16 km zvládli i Aneta Vodáková, Sára a Vanesa Kotyzovy a Ondra Bezdíček z družstva mladších. Ondra Bezdíček ušel celou trasu se svým malým psíkem Fidem.

V cíli každý zůčastněný dostal diplom za účast. Po krátkém občerstvení jsme nasedli do vozů a odjeli domů, opět k místní škole, kde jsme se po společném vyfocení rozešli do svých domovů. Pochodu se kromě výše uvedených dětí ještě zůčastnili: Vojta Praus, Bohouš Jareš, Jan Vodák. Za dospělé se zúčastnili: Marie Valášková, Eva Toběrná, Jitka Doncová,  Jaroslav Matějka, Milan Vodák,  a Oldřich Bezdíček.

Napsat komentář